• Jobsgarden Személyzeti Tanácsadó Kft.

  A Jobsgarden az üzleti élet elismert HR szolgáltatójaként elsősorban műszaki, logisztikai, IT, pénzügyi és business adminisztrációs területeken tevékenykedő, tehetséges és jól képzett szakembereket kapcsol össze a multinacionális és hazai munkaerő-piac szereplőivel. A Simon & Mayer divízió az outplacement, vezetőkiválasztás és coaching területén nyújt minőségi és költséghatékony szolgáltatásokat. A cég 15 éve iparágának élvonalába tartozik, melyet a kiválóan képzett, lelkes és elkötelezett csapatának köszönheti. 

  Elérhetőségek:​​​ https://www.jobsgarden.hu/

 • Randstad Hungary Kft.


  A Randstad a világ vezető HR szolgáltató cége. Magyarországon piacvezető pozícióban tevékenykedik  a munkaerő-közvetítés terén, tapasztalt tanácsadói pályakezdőtől a vezető szintig segítik a munkakeresőket már több mint 15 éve. HR tanácsadó cégként az a céljuk, hogy a tehetségek minden lépését segítsék a munka világában, az ügyfeleik számára pedig olyan megbízható partnerek legyenek a jelöltekkel kapcsolatban felmerülő igények szempontjából, hogy ezzel tökéletes párosítást hozzanak létre, és hosszútávú értéket teremtsenek minden érintett fél számára.A jelölteket a munkakeresésben és a képességeik fejlesztésében egyaránt támogatják, ezzel is elősegítve, hogy tartalmas karriert futhassanak be. 

  Mivel foglalkozik a Randstad? 

  • Álláskeresés 
  • Karrier tanácsadás 
  • Állásbörzék
  • Tanácsadás

  Elérhetőségek: https://www.randstad.hu/

 • CVonline.hu


  A Cvonline.hu állásportál több mint 20 éves múltja alatt több százezer munkavállaló és több tízezer munkaadó talált egymásra.Szolgáltatásaik a munkaerőpiac változásainak aktuális kihívásaihoz igazodnak, ezen kívül mindig személyre szabott megoldásokkal és tanácsadással támogatják partnereiket. Magas színvonalú szakmai munkájukat elégedett ügyfeleik, valamint a legjobb fogyasztói márkának járó Superbrands díj is bizonyítja.

  Álláskeresőként portálukon nemcsak több ezer állás közül válogathatsz, hanem lehetővé teheted, hogy a munkaadók rád találjanak! Akár magasabb fizetésre vágysz, kevesebbet ingáznál, többet dolgoznál otthonról, karriert építenél vagy éppen két állás között állsz, náluk megtalálod álmaid állását, bármilyen iparágban, az ország egész területén.

  Elérhetőség: https://www.cvonline.hu/hu