{{target_name}}

Tervezd meg a karriered!

Széleskörű és tartalmas útmutatás az álláskeresők számára. Saját szerkesztésű cikksorozatunk praktikus és gyakorlatorientált ötletekkel hivatott támogatni a munka világának résztvevőit. Az írások kitérnek a munkakeresés folyamatának minden részletére, és szakértői segítséggel körbejárják az egyes témákat. A kiadványt online formában is megismerhetik az Issuu nevű felületen keresztül!

{{target_name}}

Karriertervezés az iskolában - Bővített kiadás

Ez a kiadvány a fiatalkori karriertervezés tudatosításával, a tanulók felkészítésével foglalkozik. Tanárok és pedagógusok számára nyújtunk praktikus gyakorlati terveket, óravázlatokat, amelyek segítségül szolgálhatnak a diákok gondolkodásmódjának, hozzáállásának formázásakor, a munkavállalás lépéseinek ismertetésekor, és a készségfejlesztés során is. A kiadvány 18 részletes gyakorlati példát mutat be eszközleírásokkal egyetemben.

{{target_name}}

Europass mobilitási igazolvány kitöltési útmutató

Kézikönyv az Europass mobilitási igazolvány szerkesztőfelület (europass.tpf.hu) használatához. 

{{target_name}}

Freecardok

{{target_name}}

Guide for Europass mobility document editor

{{target_name}}

Europass eredmények 2019

infógrafika

{{target_name}}

Europass plakát

{{target_name}}

Europass leporelló

Minden, amit az Europass szolgáltatásairól tudni kell! 

{{target_name}}

Infografika a kétlépcsős hitelesítés használatáról

{{target_name}}

Bevezetés az önéletrajz írás világába - játékos feladatok általános iskolásoknak

Segédlet pedagógusok számára. A foglalkozás legfőbb célja, hogy megismertesse a tanulókat az önéletrajzzal, annak funkciójával, céljával, felhasználhatóságával, főbb tartalmi elemeivel.

{{target_name}}

Kompetenciafeltárás az iskolában - módszertani ötletek és gyakorlatok tanároknak a diákok felkészítéséhez

A fiatalok felnőtt életre való felkészítése folyamatosan újabb és újabb kihívásokkal szembesíti a velük foglalkozó szakembereket. Jelen kiadványunk célja, hogy ennek az összetett fejlesztési folyamatnak egy kis szeletéhez nyújtson ötleteket, gyakorlatokat. Módszertani gyűjteményünkkel szeretnénk támogatni a pedagógusokat és gyerekekkel foglalkozó szakembereket abban, hogy segítsék tanítványaikat a pályaorientáció, a továbbtanulás és az álláskeresésre készülés első lépéseiben.

{{target_name}}

Kompetenciafeltárás az iskolában - mellékletek

Letölthető mellékletek a kiadványhoz.