Ezekkel a szolgáltatásokkal bővült 2021-ben az Europass

2021-12-14

Számos új funkció vár az Europass portálon, melyek segítik a tudatos karriertervezést.

Új stílusok, új színek és különböző betűméretek az önéletrajzokban és motivációs levelekben 

Az új minta és a színválasztó funkciónak köszönhetően már több stílusban is elkészítheted önéletrajzod és motivációs leved, így egyedi, saját ízlésnek megfelelő álláspályázati anyagot állíthatsz össze. 5 féle szín és 4 minta közül választhatsz, sőt, a dokumentumok betűméretét is beállíthatod.

Jelentkezéseim menüpont: az összes jelentkezés és pályázat egy helyen! 

A Jelentkezéseim menüpont segítségével minden pályázat egy helyen kezelhető. Akár állásra, gyakornoki munkára, önkéntes lehetőségre vagy ösztöndíjra jelentkezel, a menüpont egyszerűbbé teszi a jelentkezés folyamatát. Minden jelentkezéshez szükséges dokumentumot (CV, motivációs levél, oklevél, referencia levél) egy helyen tárolhatsz, melyet aztán egyszerűen továbbíthatsz a kívánt intézmény/cég számára. 

Ismerd meg digitális készségeid! 

Az Europass önértékelő digitális teszt segítségével megismerheted digitális készségeid szintjét, erősségeidet és hiányosságaidat. A munkaerőpiac 90 %-a követel meg legalább alap szintű digitális ismereteket, ezért is fontos tisztában lenni készségeid szintjével. A teszt különböző kompetenciákra fókuszál, mint például problémamegoldás, digitális tartalomgyártás vagy adatbiztonság. A kitöltést követően az elért eredményt hozzáadhatod Europass profilodhoz is, így a leendő munkáltatók könnyedén megismerhetik majd, hogy milyen digitális készségekkel rendelkezel. Ezen felül, a teszteredmény alapján a portál személyre szabott képzéseket kínál neked, melyek segítenek új digitális készségek elsajátításában, és a már meglévő ismeretek fejlesztésében.

Fedezed fel a legújabb lehetőségeket és lépj előre a karrieredben!

Kattints ide és irány a portál!