Készülj fel az Álláskereső kisokos segítségével a munka világára!

2021-11-25

Cikksorozatunk segíti a munkakeresés egyes folyamataira való készülést.

A munkakeresés során a siker egyik kulcsa a tudatosság és az alapos felkészülés. Az Europass honlapján található Álláskereső kisokos című cikksorozat segít felkészülni az álláskeresésre! Akár frissdiplomásként vagy pályakezdőként, akár tapasztaltabb munkavállalóként vannak kérdéseid az álláskeresés folyamatával, cikksorozatunkban megtalálod a választ! 

Az álláskeresés során számos kérdés fogalmazódhat meg benned: hol keressek állást, milyen állás való nekem, mit írjak az önéletrajzomba, hogyan legyen ütős a motivációs levelem? stb. A cikksorozat az álláskeresés számos folyamatára kiterjed, így kezdve az álláskereséstől, az önéletrajzírásig, egészen az állásinterjúig hasznos tanácsokkal lát el.

A munkaerőpiaci szakemberek által írt cikkekben 4 fő témakör mentén olvashatsz karriertippeket. A Kisokos az önismeret, az álláspályázati anyag összeállítása,  az állásinterjúra való készülés, és a karrier-újratervezés témája köré épül.

A cikksorozat nem csak a munkahelykereséssel kapcsolatos kérdésekre ad választ, hanem arra is, hol kereshetsz online képzéseket, hogyan tudod továbbképezni magad, vagy esetleg hogyan vágj neki a karrierváltásnak.

Ezen kívül arról is olvashatsz, hogyan alakította át a világjárvány a munkavégzés módját, és melyek a home office, az online munkavégzés sajátosságai.


Olvasgasd az Álláskereső kisokost ide kattintva és lépj előre a karrieredben!