Megjelent a Tempus Közalapítvány vadonatúj képzési katalógusa

2021-10-25

Növelje szervezetének hatékonyságát az EU-támogatások felhasználását segítő képzésekkel!

Az uniós források felhasználása sajátos készségeket kívánhat meg egy szervezet tagjaitól, beleértve a megfelelő szaknyelv elsajátítását, az intézményi működés átfogó ismeretét vagy épp a kapcsolódó pályázatok összeállításához szükséges egyedi kvalitásokat. A felsorolt területeknek a fejlesztése így nemcsak ajánlott, de elengedhetetlen tényezője a hosszú távú sikeres működésnek. A Tempus Közalapítvány ennek érdekében négy különböző képzést is kínál, melyek hatékonyan készítik fel a résztvevőket az EU-támogatások felhasználásának valamennyi kihívására.

Az EU English – Európai uniós ismeretekangol nyelven című tréning során a résztvevők többek között megismerkednek az EU alapjaival, a többnyelvű uniós kommunikáció sajátosságaival, illetve az angol-magyar uniós terminológiával és szakzsargonnal. A Hatékony kommunikáció – prezentáció képzés ezzel szemben az alapvető prezentációs és előadás-technikai készségek fejlesztésére irányul, hozzájárulva az előadás hatásosságának növeléséhez. A Projektmenedzsment lépésről lépésre képzés a pályázati felhívások, pályázatok teljes körű elkészítésében nyújt segítséget, míg a Szakpolitika-alkotás az EU-ban az Európai Unió aktuális prioritásaiba, dokumentumaiba és szervezeti felépítésébe enged mélyebb betekintést.

A képzési kínálatban elméleti és gyakorlati, alapozó és haladó kurzusok egyaránt találhatók, amelyek akár több, egymást kiegészítő modulrendszerben is elvégezhetők. A képzéseket szigorú akkreditációs eljárásoknak vannak alávetve, így folyamatosan magas színvonalat biztosítva a résztvevők számára.

Ha Ön is érdeklődik a felsorolt képzések valamelyike iránt, tekintse meg a Tempus Közalapítvány vadonatúj képzési katalógusát további információkért! Egyéb kérdés esetén keresse a TKA munkatársait a kepzes@tpf.hu e-mail címen!


A képzési katalógus IDE kattintva tölthető le!