Van beleszólásod! - Interaktív nap a Parlamentben

2021-10-04

Középiskolás osztályok, csoportok jelentkezését várjuk a november 12-i Parlamenti Ifjúsági Napra! Jelentkezési határidő: Október 11., 12 óra.

Mindannyiunk számára fontos, hogy a fiatalok megtanuljanak beleszólni a róluk szóló döntésekbe, a jövőben pedig aktívan részt vegyenek az őket érintő közösségi ügyek megoldásában.A Parlamenti Ifjúsági Napon részt vevő közel 300 diák a nap során hazai és európai uniós parlamenti képviselőkkel beszélgethet, csapatot alkotva gondolkodhat a társaival közösen egy műhelyfoglalkozás keretében, bejárhatja az Országházat, és megismerkedhet az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület programokkal is, amelyek lehetőséget teremtenek a fiataloknak saját ötleteik megvalósítására. A program fókuszában idén az Európa jövőjéről szóló konferencia áll.

Várjuk a 11-12. évfolyamos középiskolai osztályok, csoportok jelentkezését! A részvétel a programon INGYENES. 


Időpont: 2021. november 12. 10.00-15.30 

Helyszín: Országház, 1055 Budapest Kossuth tér 1-3. 

Az esemény részletei itt találhatók! 

 Jelentkezés

 A Van beleszólásod! Parlamenti Ifjúsági Nap tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Tempus Közalapítvány, a Nemzeti Ifjúsági Tanács, az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, valamint az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodájának közös szervezésében.

FONTOS! A rendezvény csak abban az esetben kerül megrendezésre, amennyiben nem kerül sor a koronavírus járvány kiváltotta helyzet kapcsán korlátozásokra, illetve a kormány által esetlegesen hozott további intézkedések azt lehetővé teszik. A programon részvételre annak megtartásakor irányadó járványügyi szabályok lesznek érvényesek.