A Tempus Közalapítvány is részt vesz az Educatio kiállításon

2024-01-10

2024. január 11-13. között rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A TE UTAD - Tempus Közalapítvány! standjánál várnak minden látogatót, aki érdeklődik a nemzetközi lehetőségek iránt.

A rendezvény célja, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre, így minden továbbtanulni vágyó megismerkedhet a különböző egyetemi szakokkal és az azokhoz kapcsolódó közélettel, a vizsgaidőszakok sajátosságaival, valamint a nemzetközi ösztöndíjakkal, külföldi képzésekkel és gyakornoki programokkal, önkéntes, nyelvtanulási és Erasmus-lehetőségekkel.

A standnál az Europass szolgáltatásokról is tájékozódhatsz!

A külföldi tapasztalat életre szóló élményt, új barátokat, piacképes szakmai ismereteket és biztos nyelvtudást ad. Könnyebben találhatnak állást, és jobban is kereshetnek azok a fiatalok, akik nemzetközi programokban vettek részt. Az Erasmus+, a CEEPUS, az Államközi Ösztöndíjak, az Európai Szolidaritási Testület, és az új Pannónia Program lehetőségei között te is megtalálhatod a hozzád illőt. Várjuk a középiskolás diákokat, szülőket, tanárokat, valamint a már felsőoktatásban tanulókat a Tempus Közalapítvány standjánál. Találd meg A TE UTAD!

Időpont: 2024. január 11-13. (minden nap 9:00-17:00 óra között)

Helyszín: Hungexpo, A pavilon, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Az Educatio Kiállítás ingyenesen látogatható, de a részvétel regisztrációhoz kötött.