A Tempus Közalapítvány is részt vesz az Educatio kiállításon

2023-01-11

2023. január 12.-14. között rendezik meg az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást. A Tempus Közalapítvány standjánál virtuálisan és személyesen is várunk minden látogatót, aki érdeklődik a nemzetközi lehetőségek iránt.

A rendezvény célja, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel. A tovább tanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. 

A Tempus Közalapítvány standjánál számos ösztöndíjlehetőség mellett az Europass szolgáltatásokról is tájékozódhatnak az érdeklődők. 

Időpont: 2023. január 12.-14. (minden nap 9:30-17:00 óra között) 

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" csarnok (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) 

Az Educatio Kiállítás ingyenesen látogatható, de a részvétel regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken keresztül lehet megtenni. Bővebb információ a rendezvényről ezen a linken található.