#ERASMUSDAYS 2022: ELINDULT AZ ESEMÉNYEK REGISZTRÁCIÓJA!

2022-06-16

Csatlakozzon az Erasmus Napok programsorozathoz, szervezzen eseményt október 13-15. között, ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és mutassa meg projektjét a világnak!

Fontosnak tartja az európai közösséget és a szakmai kapcsolatok bővítését? Szeretné megmutatni másoknak is a projektjét? Ha a válasz igen, csatlakozzon a közös ünnepléshez, legyen szervező, ossza meg tapasztalatait és elért eredményeit másokkal is!

A nemzetközi Erasmus Napok keretében együtt ünnepeljük az Erasmus+ programot. A háromnapos programsorozat október 13-15. között zajlik, ahol minden projektmegvalósító szervezet megmutathatja magát, különféle események szervezésével: lehet információs nap, workshop, módszertani bemutató, flashmob, élménybeszámoló, vagy bármilyen rendhagyó megmozdulás a résztvevők bevonásával.

Idén, a hatodik Erasmus Napok során az Erasmus+ 35. évfordulójáról emlékezünk meg: bemutatkoznak az Erasmus35 arcai, megmutatjuk a program kiemelkedő eredményeit, a projektmegvalósítók elért sikereit, miközben reflektorfénybe kerülnek a személyes történeteket.

Elkezdődött a regisztráció!

Ha van egy jó ötlete, már regisztrálhatja is eseményét az erasmusdays.eu oldalon az „I Organize” gombra kattintva. Csatlakozzon a magyarországi Erasmus Napok szervezőinek táborához és mutassa meg projektjét a világnak!

Hogyan lehet jelentkezni?

 • Látogasson el a központi www.erasmusdays.eu oldalra, ahol kattintson a fent, jobb oldalon található „I Organize” gombra!
 • Kövesse az űrlapot és töltse fel eseményét angol nyelven!
 • Arra kérjük, hogy az alábbi mezőket magyar nyelvenis töltse ki!

  Name of the event / Az esemény neve
  Description / Leírás
  Name of the Organization / Az intézmény neve
 • Minden jelentkezést az Erasmus+ Nemzeti Iroda, Magyarországon a Tempus Közalapítvány ellenőriz és hagy jóvá.
 • A sikeres jelentkezésről és jóváhagyásról minden szervező visszaigazolást kap.
 • A regisztrációt követően a sikeresen jelentkezett szervezőkkel felvesszük a kapcsolatot a további tudnivalók és lehetőségek kapcsán.

Plusz támogatás a szeptember 12-ig jelentkezőknek

Regisztrálja eseményét minél hamarabb, hiszen a szeptember 12-ig regisztrált szervezők plusz támogatásban részesülnek a szervezés során: felkészítő webináriummal és extra kiadványokkal, promóciós tárgyakkal segítjük őket, hogy a kihozzák a maximumot rendezvényükből és a lehető legnagyobb sikert érjék el.

Egy kattintásra minden fontos információ!

Az eseményt szervezők tippeket, inspirációt és extra támogatást kapnak a programjaik népszerűsítéséhez, szervezéséhez és megvalósításához is az Erasmus+ honlapon. Tekintse meg a honlaprészt ide kattintva, ahol minden információt megtalál egy helyen az Erasmus Napokról.

Tavaly 77 eseménnyel csatlakozott Magyarország a kezdeményezéshez, összesen 73 hazai intézmény és szervezet projektcsapata jelentkezett szervezőnek az Erasmus+ köznevelés, szakképzés, felnőtt tanulás, felsőoktatás és ifjúság szektorát képviselve. Az izgalmas programok országszerte 33 városban valósultak meg, amelyekről itt olvasható az összefoglalónk.

Csatlakozzon az Erasmus Napok programsorozathoz, ünnepelje velünk az Erasmus+ programot és Európát!

Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot az erasmusdays@tpf.hu email címen!